kuivaneula pleksille

IMG_0184

KAIVERSIN PLEKSIÄ ETSAUSPIIKEILLÄ

ke 22.8.2018

Kuvataiteen aineopintoihin liittyvä metalligrafiikan kurssi alkoi viime viikonloppuna.  Ensimmäinen harjoitustyömme ei ollut kuparia vaan pleksiä.  Siihen piti kaivertaa kuivaneulatyö.  Vaikka olen tehnyt grafiikkaa reilut kymmenen vuotta, kuivaneula on jostain syystä jäänyt vähiin.  Niinpä otin tehtävän vastaan haasteena.  Kaiversin pienen laatan ja odottelen nyt innolla, millaisen vedoksen saan aikaiseksi.

 

pe 24.8.2018

Grafiikkakurssi jatkuu illalla.  Viime viikonloppuna samaan aikaan oli Hämeen keskiaikafestivaali.  Tänään Hämeenlinnassa vietetään Taiteiden yötä.  Ei voi mitään, opinnot ovat ykkössijalla.

 

VEDOKSIA PLEKSILAATASTA

Kävin aamulla grafiikanpajallamme vedostamassa pleksilaattani.  Ensimmäinen versio on perusvedos yhdellä värillä.  Toiseen telasin kevyen punaisen sävyn ja vedostin sen päälle normaaliin tapaan.  Kolmannessa kokeilin ohutta kuitupaperia ja eri värisävyjä.  Mielenkiintoista kuulla, mitä opettaja näistä sanoo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.