metalligrafiikankurssin vedoksia

SYDÄNYSTÄVÄT

Meillä kurssilaisilla samoin kuin opettajallamme Annella oli elo-syyskuussa kolme kuumankiihkeää viikonloppua Jaakonkadun grafiikkapajalla.  Kun oppilaita on 19 ja opettajia vain yksi ja opetustiloja kahdessa kerroksessa, voi arvata millainen paine kaikilla on saada harjoitustyöt valmiiksi ajoissa.  Minulla oli kotikenttäetu, kun voin vedostaa omat laattani kaikessa rauhassa Paperihuoneen pajalla.

 

KUKKIA

Minulla oli työn alla pleksin lisäksi kaksi isoa ja neljä pientä kuparilaattaa.  Toiseen isoista en ollut tyytyväinen.  Muut onnistuivat omasta mielestäni kohtuullisesti.  En aio viedä vedosta epäonnisesta laatasta opettajan silmien alle.  Muista otin vedokset yhdellä värillä (Anne suosii sitä) ja toiset väriversiot (omat suosikkini).  Saamme arvosanan vasta, kun toinen grafiikkakurssi lokakuussa on käyty.  Silloin harjoittelemme carborundumia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.