mökkiremontti alkoi

REMPPA ALKOI ENSILUMEN AIKAAN

ti 30.10.2018

Tänään oli jännittävä päivä.  Jussi löysi mökkinaapureiden vinkkauksesta meille kirvesmiehen Parolasta.  Sisäkattojen purku-urakasta näyttää tulevan totta.  Olemme ahertaneet perheen voimin olohuoneen, keittiön ja molemmat eteiset tyhjiksi.

 

SISÄKATTOREMONTTI VOI ALKAA

 

ROMUETEINENKIN ON TYPÖTYHJÄ

Lattiat on suojattu ja rakennustelineet kannettu sisälle.  Keväällä meillä on uusi urakka, kun turhat tavarat laitetaan kiertoon (kaatopaikalle?) ja kelvollisille etsitään paikat.

 

ISÄN TEKEMÄ PYÖREÄ PÖYTÄ ON AIKANSA PALVELLUT JA PÄÄTYI NYT FIDAAN

Minä reippailen nykyään harva se päivä Myllymäen kallioille Vanajaveden opistolle.  Maanantaisin jatkuu ”Iloa kuvataiteesta” -maalauskurssi.  ”Abstrakti maalaus” joka toinen tiistai käynnistyi tänään.  Kuvataiteen aineopinnot jatkuvat niin ikään.  Kunto kohenee, kun kiipeän tuulessa ja tuiskussa ylämäkeä.

Olen jatkanut myös hyvin alkanutta vapaaehtoistyötä Hoivian palvelukeskuksessa Turuntiellä.  Ohjaamme taas ystäväni Raijan kanssa vanhuksille suunnattua taideprojektia joulukorttipajassa.  Työstämme carborundumlaatat yhteisvoimin ja vedostamme ne Paperihuoneen grafiikanpajalla.  Mukava tuntea itsensä tarpeelliseksi.

 

JOULUKORTTIASKARTELUA HOIVIASSA

Hoiviassa aloitettiin lokakuun viimeinen viikko joulukorttien askartelulla.  Asukkaat innostuivat tekemään jokainen omanlaisensa kortin, jotka sitten Paperihuoneella painatetaan.  Joulukorttitalkoot jatkuvat vielä huomenna tiistainakin.  Kiitokset jo tässä vaiheessa Raijalle ja Marja-Leenalle ohjauksesta ja avusta. Toivottaa Hoivian väki. 

 

ke 31.10.2018

Lokakuun viimeinen päivä oli pimeä ja sateinen.  Jussi lähti aamuvarhaisella työmaalle.  Minä tein hänelle eväät matkaan.

 

KESKIPÄIVÄN VALO LOKAKUUN LOPUSSA

Lähdin itsekin liikenteeseen märkää keliä pelkäämättä.  Minulla on tiedossa maukas ilta.  Linnan martat ovat järjestäneet mielenkiintoisen tapahtuman: Tervetuloa Häme Menu-luento ja maistelutilaisuuteen Hämeenlinnan Raatihuoneelle keskiviikkona 31.10. kello 17.00 – n. 20.00.  

Ilta oli ihmeellinen ja elämyksiä täynnä.  Kuvakertomus löytyy otsikolla ”Eksoottinen maisteluilta raatihuoneella”.

Jussi kotiutui iltahämärässä mökiltä.  Remontti on täydessä vauhdissa.  Siististä mökistä on vain muisto jäljellä.  Pyysin miestä ottamaan kuvia.  Hurjalta näyttää.

 

OLOHUONEEN KATTO NÄYTTÄÄ NYT TALLAISELTA

 

VÄLISEINÄ ON PURKUVUOROSSA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.