raitajuuri

RAITAJUURI – UUSI TUTTAVUUS

Tunnen punajuuren ja keltajuuren, mutta raitajuuri oli ihka uusi tuttavuus.  Ihastuin, kun leikkasin juurikkaan.  Miten hieno kuviointi siinä olikaan.  Petyin, kun kypsensin juurikkaan, kuviointi haalistui pahasti.

 

RAITAJUURET PANNULLA

Maku oli miedompi kuin punajuuren.  Kuullotin raitajuurta ja sipulia oliiviöljyssä pannulla.  Pilkoin kukkakaalin ja parsakaalin lohkoiksi.  Kiehautin ne, kourallisen kuivattuja mustatorvisieniä sekä pannukasvikset ja silputun lehtikaalin suolalla maustetussa vedessä.  Lisäsin soijakastiketta ja tuoreita yrttejä.

 

RAITAJUURIKEITTO

Syksyinen höyryävän kuuma keitto oli todella maukas.  Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.