pieniä ja pahvisia 2

PIENIÄ JA PAHVISIA 2

ke 7.11.2018

Kirsi Jokelainen ja Johannes Kangas olivat ripustaneet Galleria Koneeseen 245 työtä ja kaikilla oli nimi!  Melkoinen saavutus.  Olo oli kuin päiväkodissa, sillä teokset olivat näyttelyn nimen mukaisesti pieniä ja osa pahvisia.  ”Teemana on pyhä ja arki”, opettajamme Päivi valaisi.  Toden totta, näyttelystä löytyi pahvisia pääkalloja siinä kuin arkisisia kodin esineitäkin.  Ensimmäinen tehtävämme oli miettiä, mikä tänä päivänä on pyhää vai onko mikään.

Toista tehtävää varten saimme kierrellä valitsemassa kolme pikkutaulua ja kirjoittaa niistä päiväkirjamerkinnät.  Minä valitsin Fuji-vuoren, porkkanan ja piippurassikoiran.  Kaikista oli omakohtaista kerrottavaa.  Kolmas ja viimeinen tehtävä oli haastavin.  ”Kirjoittakaa vuoropuhelu jonkun pääkallon kanssa”.  Minua puhutteli hymyilevä pääkallo pahvilaatikossa.  Se näytti olevan karkaamassa omille retkilleen pilke silmäkulmassa.

Niin ja oli meillä muutakin jännittävää.  Vanajaveden opiston kuvaaja kävi tekemässä meistä pienen jutun.  Saamme nähdä videopätkän seuraavalla kerralla.  Hauskaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.