spheres

GALLERIA KONE

ke 28.11.2018

”Henna Julan maalaukset vievät ihmisen katseen tuolle puolen. Ne tuovat esiin ihmiskatseelta suljettuja prosesseja, jotka ovat havaittavissa vain hetkellisesti, jonkin muun kuin ihmisen silmin nähtynä.”

Tässä oli oiva lähtökohta kirjoittajille.  Herkistyimme maalausten ääreen.  Opettajamme Päivi kehotti valitsemaan yhden tai useamman maalauksen kultakin seinältä.  Ensimmäisessä tehtävässä luettelimme kukin vuorollamme, mitä elementtejä valitsemassamme työssä näimme.

 

NÄIN TÄSSÄ SCOPE -MAALAUKSESSA MUSTIA ORKIDEOJA

Toinen tehtävä vei meidät mielikuvitusmaailmaan.  Saimme kuvitella unen, jonka virikkeet löytyivät maalauksista.  Minä näin unta mustista orkideoista ja ilmassa kiitävistä sudenkorennoista.    Kolmannessa tehtävässä Päivi sai meidät tarkastelemaan maisematauluja jonkun eläimen näkökulmasta.  Tarinat olivat toinen toistaan mielenkiintoisempia.

Meillä oli tällä kerralla muutakin ohjelmaa kuin kirjoittaminen.  Näimme ensimmäisen version videosta, jonka Vanajaveden opiston kuvaaja oli editoinut edelliskerran jälkeen.  Annoimme hänelle rakentavaa palautetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.