pop up taidekahvila

POP UP HERKUT ON KATETTU GRAFIIKANPAJALLE

su 9.12.2018

”Tämä konsepti voisi toimia jatkossakin”, näin tuumi Tiina-Katriinan mies Reijo, joka oli lupautunut kahvilaamme tiskariksi.  Katoimme grafiikanpajan puolelle herkkupöydän ja keittelimme kahvia ja inkivääriteetä.  Galleriassa oli tilava pöytä, jonka ääreen voi istahtaa nauttimaan herkkuja.  Päivä oli pimeä ja märkä.  Sunnuntaikävelijät olivat harvassa.  Onneksi muutama kuitenkin pistäytyi taidekahvilassamme.

DUO SONJA & SILJA

Meillä oli ohjelmaakin.  Duo Sonja & Silja esiintyi iltapäivällä.  Saimme kuullaa sikermän joululauluja tyttöjen omina sovituksina.  Kiitokset ja tervetuloa toistekin!

 

HERKKUPÖYTÄ

Tiina-Katriina oli panostanut gluteenittomiin leivonnaisiin.  Minä kokkasin Samun ja Miskan sekä Annan kanssa makeita suklaamuffineita ja makeaa porkkanakakkua.  Tuulihatuistani tuli jo toisen kerran lättänöitä, vaikka yritin tehdä ne oikeaoppisesti reseptin mukaan.  Nimesin ne sitten teeleipäsiksi ja sivelin päälle (ei väliin) omatekoista tonnikalatahnaa.  Maku oli hyvä vaikka ulkonäkö ei ollutkaan.

 

OMATEKOISIA JOULUKORTTEJA

Laitoimme esille joulukortteja ja pieniä vedoksia.  Koska kauppa kävi huonosti, ystäväni saavat tänä vuonna ihan omakätiset joulutervehdykset.  Olen lähettänyt tähän asti omia painettuja kortteja.

Meillä on vielä yksi tempaus ennen joulua.  Torstaina 20.12. levitämme pajalle ja gallerian puolelle  pop up taidenäyttelyn verran pieniä joululahjoiksi sopivia grafiikanvedoksia ja muitakin joulujuttuja.  Toivottavasti silloin on kävijäryntäys!

There is one comment

  1. Jane

    ei kannata välittää lässähtäneistä tuulihatuista. Minäkin purin Raimon villapaidan alun sillä olin alkanut neuloa liian pienillä puikoilla vaikka oikeat oli vieressä, selvittelin 3 tuntia sotkuisia lankoja eli eilisen päivän olisi voinut jättää väliin…

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.