muistiinpanoja maailmasta

RIITTA KOPRAN NÄYTTELY GALLERIA KONEESSA

ke 9.1.2019

Kirjoituksia Koneesta -kurssi käynnistyi lumisena tammikuun iltana.  Riitta Kopran näyttely ”Muistiinpanoja maailmasta” oli kiinnostava.  Näimme ufon näköisen maalaskeutujan, pronssisia horisontteja, hevosen luurangon jossa oli sykkivä sydän sekä suojautuneen suden.

Kirjoitustehtävämmekin olivat kiinnostavia.  Kirjoitimme tarinoita horisonteista, mietimme sanontoja sudesta (niitä löytyi yllättävän paljon tyyliin sudenhetki, susipari, hukka perii…) ja lopuksi kirjoitimme kirjeitä sudelle.  Ne olivat hulvattomia.  Palasin jälleen kerran virkistyneenä kurssilta.  Eikä hukka perinyt matkalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.