japaninuket

AKRYYLI-ÖLJYVÄRI 50 x 70 cm

ti 9.1.2019

Löysin kirpputorilta kaksi kerrassaan viehättävää japaninukkea.  Ne eivät olleet edes halvat.  Ne halusivat ilmiselvästi hyvään kotiin.  Niinpä adoptoin ne sillä ehdolla, että suostuvat maalausmalleiksi.  Suostuivat, olivat sipihiljaa.

 

 

Maalasin niitä ensin akryyliväreillä Vanajaveden opiston Iloa kuvataiteesta -kurssilla.  Katri ohjasi.  Loppumetreillä halusin pintaan kiiltoa.  Niinpä jatkoin pari kuullotuskerrosta öljyväreillä.  Ääriviivat ovat vesiliukoista tussia, joka yllättäen tarttui öljyn päälle.  Eihän se oikeaoppista ole, mutta olin tyytyväinen lopputulokseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.