pop up kollaasikurssi

KOLLAASITYÖSKENTELYÄ

pe 8.2.2019

Minä taidan olla ainoa kollaaseihin hurahtanut koko kaupungissa.  Hannele Parviainen järjesti Vanajaveden opistossa pop up kurssin.  Minä olin oikeasti ainoa osallistuja.  Sain siis todella hyvää oppia.  Yksityisopetusta.  Hannele kertasi sommittelusäännöt ja katsoimme netistä inspiraatiokuvia.

 

VIIDAKKO

Minä olin varautunut kurssiin vedostamalla grafiikanpajallamme materiaalia.  Repusta löytyi värillisiä taustapapereita sekä kukkia ja eläinhahmoja.  Otin mukaan pari offsetpeltiä, joille sommittelin villin viidakon ja savannin.  Viidakosta ei tosin tullut villi vaan aika kesy.

 

SAVANNI

Olin paljon tyytyväisempi savanniin, sillä yksinkertaisuudessaan se toimi hyvänä taustana pienille elefanteille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.