jos olisin haave

Lennättäisin sinua. Antaisin sinulle siivet kantapäihin. Voisit liidellä kevyesti yli kasteisen ruohikon, yli purojen, järvien, kauas meren taakse.

Antaisin sinun uida lämpimässä vedessä kukkien keskellä. Et väsy vaan nautit miten vesi kannattelee ja hyväilee ihoasi. Ilma on lämmin ja täynnä tuoksuja, perhosia, linnunlaulua, kevään odotusta, lasten naurua. Tuuli tuo tullessaan savua, sauna lämpiää.

Hellisin sinua auringonpaisteella, kesäsateella, utuisilla aamuilla, tuulen tuiverruksella, takkatulella. Kiihottaisin mielikuvitustasi menneen maailman tunnelmilla, musiikilla, seikkailukertomuksilla. Veisin sinut elokuviin ja teatteriin katsomaan klassikoita. Esittelisin sinulla maailman taidemuseoiden aarteet, saisin sinut haltioitumaan. Antaisin sinulle taikasiveltimen.

Onneksi meillä on haaveita. Onhan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.