jos olisin painajaisuni

Hakkaisin rumpua niin että pääkuoresi tärisee. Vaihtaisin triangeliin, helise, kilise, ding, dong. Annan rumpupalikoiden tanssia. Diskovalot välkkyvät. Sirisivät, sähisevät, viiltävät. Loppua ei tule. Sirkkeli halkaisee tajuntasi. Lopulta hellitän. Väsyn tähän riehumiseen. Olkoon tällä kerralla, odotapa ensi kertaa. Hymyilen häijysti.

Mitäpä jos eksytän sinut. Vien suureen tuttuun mutta tuntemattomaksi muuttuneeseen kerrostaloon. Vanhalle työpaikallesi. Saat vaeltaa kerros kerrokselta autioita käytäviä, etsit työhuonettasi, kaikki on outoa, hätäännyt, missä on työtoverit. Mietit unessa, sinunhan pitäisi olla jo eläkkeellä, mitä ihmettä täällä teet. Jäikö työtehtävät kesken, hoiditko kaiken. Saat paniikkikohtauksen, sinähän olet eläkkeellä, haluat herätä. Tämä on painajaista.

Olisiko tämä parempi. Olet lähdössä matkalle, jollekin ihanalle aurinkolomalle. Näet jo miten palmut huojuvat merituulessa. Myöhästyt lentokoneesta, passi unohtui kotiin, lentoliput ovat hukassa, rahapussi on varastettu, apua luottokortti pitää kuolettaa, mihin pitää soittaa, kännykkää ei löydy. Puret hampaita yhteen, paikat irtoavat, suu on täynnä sahanteräviä piikkejä. Heräät hikisenä. Helpotut, kun aamuauringon kajo kuultaa keltaisten verhojen takaa. Riittäisikö tämä tällä erää. Mutta odota, ensi yöksi keksin sinulle jotain uutta mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.