ulpun 1v juhlat sinivuokkojen aikaan

la 27.4.2019

ONNEA ULPU 1V

Ulpu Eevi Amalia juhli yksivuotispäiviään kevään kauneimpaan aikaan. Sinivuokot kukkivat heleän sinisinä. Koivut olivat saaneet hennon viherryksen. Linnut lauloivat ja ilmassa oli kuulautta. Siniristiliput liehuivat Ulpun ja veteraanipäivän kunniaksi.

TULIAISPIIRAKAT

Ajelimme aamupäivällä Espooseen. Vastapaistetut sieni- ja fetapinaatipiirakat tuoksuivat auton takapenkillä.

JOKO SAA KAKKUA?

Juhlapäivä oli aurinkoinen. Juhlakansaa oli juuri sopivasti. Kaikki tuttuja vuosien takaa.

ULPU PUHALSI YHDEN KYNTTILÄN

Laura taikoi taas kerran herkullisen mansikkarahkakakun. Ulpu oli harjoittelut kynttilän puhallusta jo viikkoja. Isi vähän auttoi.

PÄIVÄNSANKARI
TERASSILLA PAISTOI AURINKO

Oli mukava tavata pitkästä aikaa naapurit ja siskon perhe. Arja ja Seppo asuvat nykyään Pudasjärvellä. Ajokilometriä Espooseen kertyy runsaasti. Jaana-siskolla on ollut kevään aikana kaksi ikimuistoista matkaa. Niistä ensimmäinen suuntautui Keralaan ja toinen Algeriaan. Matkustavaisia nämä Kauppisen tytöt.

SINUVUOKOT KUKKIVAT MÄTTÄINÄ KIVIEN KOLOISSA

Tässä vielä tuoreita tunnelmia mökiltä. Olemme ahertaneet Jussin kanssa siivouspuuhissa. Sitä iloa riittää pitkäksi aikaa remontin jäljiltä. Minulla on kunnianhimoinen tavoite hävittää tarpeettomat tavarat. Se on vaikeaa, mutta on pakko. Kirjoista luopuminen on yhtä tuskaa, mutta on pakko. Nuorisolla on omat kiireensä, joten aion tehdä päätökset ihan itse. Jussilta on turha kysyä. Hän haluaa varmuuden vuoksi säilyttää kaiken, vaikka tilat ovat rajalliset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.