kuvakertomuksia

Kirjoittajapiirit ovat olleet tämän kevään 2019 huippuiloja. Kirjoituksia Koneesta on nyt ensi vuoden tammikuuhun asti tauolla. Onneksi mukava ja innostava Kynäilijät -ryhmämme jatkaa syksyllä. Kokoonnumme kahden viikon välein Galleria Paperihuoneella. Pienet korkeintaan A4 mittaiset kotitehtävät ovat olleet hauskoja. Luemme tarinat ääneen tapaamiskerroilla. Kaikki kommentoivat ja puheensorina on melkoinen. Aiheet keksimme yhdessä tai vuorotellen. Tuorein niistä oli kutkuttava Muodonmuutos. Luetin sen Jussilla ja testasin hänen huumorintajuaan. Se pelitti, mies oli hengessä mukana. Hyvä Jussi.

Koska nyt tulee luova tauko, miksipä en kirjoittelisi omaksi ilokseni. Mitäpä jos kerron kuvien tarinoita. Olen tehnyt tähän asti päin vastoin. Eli etsinyt tarinaan sopivia kuvia. Olen kuvannut lomamatkoilla graffitteja. Ne jos mitkä herättävät mielikuvituksen lentoon. Katselin vanhoja matkakuvia tarinankertojan silmällä. Sieltä löyti paljon muutakin graffittien lisäksi. Tervetuloa siis kuvakertomusten ihmeelliseen maailmaan:) Aloitin tarinan Helmistä ja Toivosta, kun hoitelin kuumeista Miska-poikaa. Tarina vei mennessään ja jatkoa on luvassa.

Tarinassa on jatkumo. Se tarkoittaa blogimaailmassa, että kannattaa aloittaa lopusta. Numeroin tarinat lukemisen helpottamiseksi. Tässä siis Kuvakertomuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.