äkkilähtö kroatiaan

LOMAHOTELLIMME

Matic Apartment sijaitsee mahtavan Biokovo-vuoren alapuolella Baska Vodan yläosassa. Hotellista on mukava kävelymatka rannalle ja satamaan. Täältä voit lähteä tutustumaan yhteen maailman upeimmista saaristoista, voit uida kristallinkirkkaassa merivedessä sekä nauttia myös paikallisten ravintoloiden, hedelmämarkkinoiden, leipomoiden ja kahviloiden antimista.

Näin Tjäreborg markkinoi lomahotelliamme. Olen hyvin hyvin huolissani miten pärjäämme. Tai oikeammin, miten Jussi pärjää. Häntä huimaa ja liikkuminen on huonoa. Hotellista on vain 250 metrin matka rantaan ja keskustaan. Mutta ongelma on, että hotellimme sijaitsee vuoren rinteellä. Raportoin aikanaan.

Matkakertomus löytyy otsikolla Kroatia 2019.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.