kaalipaistos thaimaustein

TUOREITA RAAKA-AINEITA

Kokeilin, miten limetinlehdet ja sitruunaruoho sekä tom yam -liemikuutio sopivat yhteen kotoisten kukkakaalien ja parsakaalien kanssa. Höyrytin kaalit ja jätin ne napakoiksi. Ladoin uunivuokaan kaalinpalat sekä pilkotut tomaatin, purjon- ja sipulinlohkot. Keittelin thaiaineksista mausteliemen. Siivilöin ja lisäsin paseerattua tomaattia ja purkillisen kookosmaitoa. Maustoin sitruunanmehulla (lime olisi sopinut vielä paremmin) ja tuoreella tillillä (sitä jäi viikonlopun kalakeittoaineksista). Kaadoin liemen vuokaan ja raastoin pinnalle vahvaa goudajuustoa.

SITRUUNARUOHON TUOKSUINEN KAALIPAISTOS

Uunista tulvi tuota pikaa ruokahalua herättävä tuoksu. Maku oli kohdallaan. Suosittelen kokeilemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.