vedoksia lopputyönäyttelyyn

SATUMAA

Sain kuvataiteen aineopintojen praktikum II kurssilla palautetta lopputyöaiheeseen. Olin tehnyt paljon töitä eläinaiheisten grafiikanvedosten parissa. Piti oikein vetää henkeä, kun vastaava opettajamme piti enemmän vähäeleisistä maisemakuvistani. Niinpä päätin uskoa häntä ja vedostaa Satumaa-sarjaan sopivia kuvia lisää.

SATUMAA TÄMÄKIN

Vietin helteisen päivän grafiikanpajallamme ja sain aikaiseksi neljä vedosta. Yhden revin, toiseen en ollut tyytyväinen mutta sain kuitenkin kaksi omasta mielestäni hyvää työtä aikaiseksi. Onneksi aikaa on syyskuun puoleen väliin asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.