me merirosvot

MERIROSVOT VISA JA OTSO

ke 17.7.2019

”Koko perheen merirosvoristeilyjä järjestetään Hämeenlinnassa keskiviikkoisin. Laiva lähtee klo 14.00 Hämeenlinnan laivarannasta. Laivalla ilmoittaudutaan merirosvoiksi, naamioidutaan ja kuunnellaan säännöt. Laivan kaappauksen ja lipunnoston jälkeen nautitaan merirosvoateria. Pikku merirosvoilla on mahdollisuus myös ohjata merirosvolaivaa, josta saa kunniakirjan laivan kapteenilta. Merirosvolaiva rantautuu Aulangon rantaan, missä jaetaan aarrekartat hopea-aarteen etsintään. Seikkailu päättyy Hämeenlinnan laivarantaan klo 16.30.”

SILVER MOON AULANGON LAITURISSA

Merirosvoristeilimme Samun ja Miskan kanssa vuosi sitten kesällä. Nyt oli Otson, Visan ja Ulpun vuoro.

KAPTEENI ULPU JA MUMMI

Kesäpäivä oli mitä kaunein. Vesibussissa on merirosvoja kymmenittäin. Kaikki olivat innoissaan ohjelmasta. Se oli juuri sopivan mittainen ja tekemistä riitti.

pe 19.7.2019

Mökillä on ollut kesän tuntua. Jälleenrakennusprojekti on jatkunut auringonpaisteessa. Jussi, Miika ja Visa veivät taas eilen kaatopaikkakuorman. Minä olen purkanut banaanilaatikoita. Hämeenlinnassa käydessämme lahjoitin Fidaan kuusi säkillistä kirjoja ja astioita. Kun kävelin iltapäivällä liikkeen ohi, ikkunassa komeili lappu: ”Kirjat ja lehdet -50%”.

KESÄRUOKAA

Miika ehti kaiken touhun keskellä perkaamaan paketillisen tuoreita muikkuja. Kävimme Otson kanssa metsäretkellä. Löysimme iloksemme pari tattia. Herkuttelimme vastapaistetuilla muikulla, uusilla perunoilla ja sienikastikkeella. Laitoin illalla laatikollisen erinomaisen hyviä mansikoita pakastimeen. Herkkusuut verottivat herkkuja suut makeina.

su 21.7.2019

Saimme merirosvojoukkueelle vahvistusta perjantai-iltana. Koko porukka vietti illan läheisellä hiekkarannalla.

LÖYTÖRETKEILIJAT MISKA JA VISA

Kävimme Otson kanssa lauantaina sienimetsässä. Löysimme kaksi punikkitattia. Herkuttelimme grilliaterialla. Kermainen sienikastike maistui uusien perunoiden kera maistui pojillekin.

KALAMIEHET

Päivän kohokohta oli onkiretki laiturille. Samu nappasi ahvenen. Paistoimme sen illalla.

SAMU SAI AHVENEN

Miikan joukkue jatkoi matkaa Laviaan. Laura ja pojat jäävät sinne lomalle, kun Miikan loma loppuu tänään. Meillä on ensi viikolla hiljaista, kun olemme Jussin kanssa kahdestaan mökillä. Sääennuste lupaa helteiden jatkuvan. Vanajaveden pinnalla kellui eilen levää. Ei kiva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.