tuoretomaattikeittoa ja jättirapusalaattia

Kesäruokailu mökillä on tapahtunut lasten ehdoilla. Kun nyt heinäkuun lopulla olemme vapaalla, kokkasin pitkästä aikaa omia herkkujamme. Tomaatit ovat kypsiä, makeita ja edullisia. Kalttasin ne ja kiehautin tuoreen punasipulisilpun kera kasvisliemessä. Maustoin timjamilla, basilikalla ja valkosipulilla. Maku oli lempeä.

AINEKSET KATKARAPUSALAATTIIN

Mökin pakastimesta löytyi pussillinen jättirapuja mangocurry-dipin kera. Keitin pari kananmunaa ja pilkoin rapeaa jäävuorisalaattia. Lisäsin vähän punasipulirenkaita ja tomaatinlohkoja. Maustoin yrttisuolalla, sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä.

Nautimme herkun rantakeinulla kylmän valkoviinin kera. Tästä ei kesäpiknik parane.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.