juhlavalmisteluja

VIERAITA ODOTELLESSA

pe 6.9.2019

H-hetki lähestyy. Jussi täyttää sunnuntaina pyöreät 70 vuotta. Juhlistamme tätä huomattavaa saavutusta jo huomenna. Jussin sisarukset perheineen ovat tulossa mökillemme. Koska Leena-sisko ei ole käynyt kaupunkikodissamme, vieraat lupasivat poiketa sielläkin.

Olemme huhkineet Korfun matkan jälkeen koko alkuviikon siivouspuuhissa. Minä sukelsin jopa vaatehuoneen pohjalle. Jussi ilahtui, kun muutossa kadonnut karvalakki löytyi. Se oli vähän kulahtanut, mutta niin on mieskin, Jussi nauroi. Lähetin hänet parturiin.

MÖKILLÄ ON SATANUT TÄLLÄ VIIKOLLA JOKA PÄIVÄ

Olen oikeasti kiitollinen, että juhlat pakottivat meidät hommiin. Mökin järjestely remontin jäljiltä on vieläkin kesken. Nyt edistyimme harppauksin. Säätiedotus lupaa sadekuuroja. Onneksi meillä on nyt tilava ruokapöytä sekä ulkona että sisällä. Nukkumapaikkojakin riittää kaikille.

HANKIMME JUHLAN KUNNIAKSI KOMEITA PALLOKRYSANTEEMEJA

Valmistelut ovat nyt hyvässä vaiheessa. Kävimme eilen pitkän listan kanssa kaupassa. Auton perä oli painava herkkukasseista. Yksi lempipuuhistamme on suunnitella juhlamenua. Tällaisen saimme aikaiseksi:

KREIKANTULIAISIA

-kuohuviinimaljat
-pieniä voileipiä graavilohen ja mätimoussen kera
-täytekakku ja kahvit

Sen jälkeen ohjelmassa on vapaata seurustelua ja sauna. Järvi on vapaa. Illan edellä tarjoamme tukevan juhlakattauksen:

-sisäfilepihvit
-kermaperunat
-vihreää salaattia
-täytettyjä tomaatteja ja paprikoita Korfun tapaan
-paistettua Saganaki-juustoa
-romanesco-kukkakaalia

-Jussin paahtovanukasta

MÖKKIPIHAN AURINGONKUKAT PUHKESIVAT KUKKAAN

Kellari on täynnä juhlajuomia. Toimme Kreikasta Koumquatia, Ouzoa ja viskiä. Miedompina vaihtoehtoina löytyy olutta, siideriä, lonkeroa sekä puna- ja valkoviiniä. Eiköhän näillä eväillä yhdet juhlat onnistu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.