pikapaistettua riisiä tofun kera

Olen ollut lähes viikon yksin kotona kaupungissa. Olen tutustunut kauppojen valmisruokatarjontaan. Valikoimaa riittää. Suosikkejani ovat VIAn maut. Nyt silmiin osui kasvisruokaosastolta Thai spiced Tofu à la minute. Eli valmiiksi kuutioitua ja thaimaustettua tofua. Kotona oli valmiiksi keitettyä riisiä.

Kuumensin pannulla tuoretta sipulia, minitomaatteja ja riisiä. Sekoitin joukkoon tofukuutiot ja yhden kananmunan. Maustoin soijakastikkeella ja sitruunapippurilla sekä tilkalla chilikastiketta. Tuoretta tilliäkin ja rosmariinia löytyi. Maku oli kerrassaan herkullinen ja mikä parasta, annos valmistui muutamassa minuutissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.