jussin juhlaviikot jatkuivat

SYYSTULIAISIA MIIKAN PUUTARHASTA

ma 23.9.2019

Nuoriso ehti kysyä monta kertaa, koska juhlistamme papan seitsemänkymppisiä. Se päivä oli eilen. Meillä kaikkiin juhliin kuuluu hyvää syötävää ja ohjelmaa.

LASTEN KATTAUS

Katoin ensin lapsille herkkupöydän. He saivat valita haluavatko syödä blinilettuja vai tortilloja. Kaikki valitsivat tortillat.

LISUKKEITA TORTILLOIHIN JA BLINEIHIN

Blinit maistuivat aikuisille asianmukaisten lisukkeiden kera. Jussi graavasi lohta, joka oli juuri sopivan suolaista. Minä kokkasin tuoreista karvalaukuista metsäsienisalaatin.

KAKKU MAISTUI KAIKILLE
VADELMA-MANSIKKAKAKKU

Kakunsyönnin jälkeen ohjelmassa oli papalle yllätys. Hän pääsi lastenelokuviin. Bio Rexissä pyöri uutuuselokuva Toy Story 4. Se sopi niin lapsille kuin aikuisillekin.

ti 24.9.2019

Minullakin on juhlaviikot, sillä Kuvataiteen aineopintojen lopputyönäyttely on meneillään Iittalassa Naivistien tilassa.

Minun tähtihetkeni oli eilen, kun pääsin Radio Hämeen suoraan lähetykseen. Harri Oksanen haastatteli ja minä juttelin laveasti sekä opiskelusta että taiteen tekemisestä.

ke 25.9.2019

Syksy saa aina minut lentoon. Ilmoittauduin Hämeen Taidearttelin freskomaalauskurssille. Sain tänään yksityisopetusta, sillä en pääse ensimmäiseen tapaamiseen. Struktuuripinta on suosikkini. Se oli suurin syy, miksi halusin opetella tämänkin tekniikan. Elina-opettaja näytti kädestä pitäen, miten freskopohja tehtiin. Sen piti antaa kuivua kahvihetken ajan. Kiitos taiteilijasiskoille, saimme nauttia tuoretta omenapiirakkaa jäätelön kera.

FRESKO ON SYNTYMÄSSÄ

Pääsin maalaamisen makuun niin, että päivä vierähti pigmenttien parissa iltapäivän puolelle. Nyt pinnan pitää antaa kuivua vähintään viikon, ennen kuin pääsen jatkamaan. Jännittää mukavasti.

to 26.9.2019

Aamulla herätessäni maisema oli kadonnut. Toivottavasti se selkiytyy siihen mennessä, kun on aika lähteä Iittalaan päivystämään näyttelyä.

NÄKYMÄ TYÖHUONEEN IKKUNASTA

Ensimmäisen ryhmämme näyttely on kohta ohi. Menemme jo lauantai-iltana purkamaan sen. Minun grafiikanvedokseni pääsevät lokakuun ajaksi esille Galleria Paperihuoneelle. Tai oikeammin grafiikanpajan puolelle. Siitä tulee siis kiertävä näyttely.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.