marraskuu toi pakkaset

PAKKASEN PURAISU

ke 6.11.2019

Minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni askelmittari puhelimessa. Se kannustaa liikkumaan. Reippailin tänään Taideartteliin kahdeksan asteen pakkasessa. Sain punaiset posket, kilometrejä viisi ja kehuja fit-ohjelmasta. Kaksi uutta freskoa on syntymässä. Menetelmä on hidas, sillä liimakerroksien pitää kuivua viikon verran. Se pitää mukavasti jännitystä vireillä.

Jännitystä riittää muutenkin, sillä kulttuurihistorian tentti on viikon kuluttua. Siirryimme jo toiselle opintojaksolle, joka on metodologia. Lukemista riittää…

pe 8.11.2019

Tänään satoi ensilumi Hämeenlinnan korkeudelle. Maisema oli mustavalkoinen. Kävin aamulla silmälääkärissä. Iän myötä tulee kaikenlaisia remppoja. Silmänpainetta ja alkava silmänpohjan rappeuma. Kaihikin häämöttää. Olin helpottunut, kun kaikki arvot olivat paremmat kuin vuosi sitten. Toinen ilonaihe oli, että kulttuurihistorian englanninkielinen tehtävä meni läpi. Aiheena oli ikkunasta katsomisen historia. Olin helpottunut, sillä referoitavaa tekstiä oli 28 sivua ja loppupäätelmät omine kommentteineen piti mahduttaa kolmeen sivuun.

KUKKIA ISÄNPÄIVÄN KUNNIAKSI

Isänpäivä on lähellä. Meillä on aihetta juhlaan huomenna ja sunnuntaina. Raportti seuraa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.