tuoretta pinaattia ja maa-artisokkaa

VÄRIKÄS PINAATTIPANNU

Innostun aina syksyisin juureksista. Kaupassa käydessäni ilahduin edullisista pinaateista ja maa-artisokista. Kokkasin maistuvaisen peruna-purjo-maa-artikkosokkamuhennoksen. Se ei kaivannut voi- eikä kermalisäystä, sillä maku on mukavan maanläheinen pienellä suola- ja mustapippurilisäyksellä.

PINAATTIA JA MAA-ARTISOKKAMUHENNOSTA, NAM

Kiehautin pinaatit ja kuullotin ne pannulla oliiviöljyssä salottisipulin, kirsikkatomaattien ja parin chilipalon kera. Tarjosin herkut raejuuston ja hummuksen kanssa. Tällainen ruoka sopii mainiosti syksyisiin päiviin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.