tammikuun kevytviikot

TALVIVÄREJÄ

Emme ole enää tässä iässä ehdottomia painonpudotuksessa. Mutta jotain tavoitteita pitää olla. Aloitimme loppiaisen jälkeen kevennetyn ruokavalion. Se tarkoittaa paljon proteiineja, kasviksia ja hedelmiä. Välttelemme muutaman viikon ajan hiilihydraatteja. Se tarkoittaa ei leipää, ei olutta.

KAALIA JA MUUTA TERVEELLISTÄ

Kaupassa käydessämme keräsin ostoskoriin kaalia, salaattia, purjoa, sipuleita, paprikoita, munia, porkkanoita, pinaattia, papuja, tomaatteja, raejuustoa ja hapankaalia. Keittelin makoisan kaalikeiton, jota söimme kaksi seuraavaa päivää.

SUPERTERVEELLINEN LUOMUSITRUUNA

Satuin lukemaan artikkelin, jossa hehkutettiin sitruunankuoren c-vitamiinipitoisuutta. Ohje kehoitti pesemään sitruunan huolellisesti ja pakastamaan sen. Jäätynyttä sitruunan kuorta on helppo raastaa ruokaan kuin ruokaan.

SITRUUNAA, ROMANESCO-KAALIA, PINAATTIA JA KANAFILEITÄ

Sitruuna oli ihastuttava löytö. Olen nyt raastanut sitä ahkerasti ja nauttinut kirpeästä sitruksen tuoksusta ja mausta. Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.