hulavanteen vietävänä

KADONNUTTA VYÖTÄRÖÄ ETSIMÄSSÄ

ti 21.1.2020

En olisi uskonut, että vanha taito on tallella. Minulla oli nuoruudessa oranssinvärinen vanne ja kellohame. Nyt väri vaihtui vihreäksi eikä hamosia löydy vaatekaapista. Mutta vanne pyöri ihmeen hyvin. Olin häikäistynyt varsinkin kun luin sen terveysvaikutuksista. Ihmeiden aika ei ole ohi tässäkään iässä.

Dieetti jatkuu edelleen, samoin kulttuuriharrastukset. Nyt Helene Schjerfbeckin seurassa. Kävimme Jussin kanssa katsomassa elokuvan. Kuvaus oli uskomattoman hienoa, vaikka tarina oli ankea.

ATENEUMIN NÄYTTELYSSÄ

Sen jälkeen oli ilo käydä katsomassa Ateneumin näyttely. Ennakoin jonoja ja lähetin Annan etujoukoiksi varaamaan paikat. Niinpä pääsimme tänään heti kymmeneltä näyttelyyn. Olin häikäistynyt, vaikka olin nähnyt suurimman osan maalauksista ennenkin. Ne ovat vaan niin ihania.

KIASMASSA KONSERTISSA

Helsinginmatkaan mahtui vielä yksi näyttely. Ragnar Kjartanssonin The Visitors on kuvattu upeassa vanhassa Rokebyn kartanossa lähellä New Yorkia. Jokaisen videossa esiintyvän muusikon osuus on äänitetty erikseen, mutta Kiasman viidennen kerroksen näyttelytilassa kaikki yhdeksän otosta yhdistyvät vaikuttavaksi esitykseksi.

pe 24.1.2020

Gallerialla kävi keskiviikkona Hämeen Sanomien toimittaja ja valokuvaaja. Petra, Tiina-Katriina ja minä edustimme Paperihuonetta.

Juttu ilmestyi tänään. Olen iloinen, että kulttuurista nihkeästi kirjoittava Hämeen Sanomat noteerasi meidät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.