rotan vuosi alkoi

la 25.1.2020

KIINALAISIA LYHTYJÄ HÄMEEN LINNAN EDUSTALLA

Olin todistamassa historiallista tapahtumaa, kun kiinalaista uutta vuotta juhlittiin Helsingin lisäksi Hämeen linnassa.

Taivas oli kirkas, mutta tuuli pureva. Lunta näillä korkeuksilla ei ole tänä talvena nähty kuin ohimenevänä vilauksena.

HULAVANNE NÄYTTÄÄ OLEVAN SUOSITTU MYÖS KIINASSA

Olemme molemmat Jussin kanssa härkiä. Meidän juhlavuotemme on 2021. Rotat ja härät tulevat hyvin toimeen keskenään, joten odotamme tältä vuodelta kaikkea hyvää.

su 26.1.2020

Vietimme eilen illalla myöhästyneitä Heikinpäiviä. Oikeana juhlapäivänä olimme dieetillä.

TULIAISIA HÄMEEN LINNASTA

Katoin meille kahdelle juhlaillallisen. Keveän sellaisen.

JUHLAILLALLINEN

Ostin Jussille (Juha-Heikki) lahjaksi tyylikkään jumppapaidan. Ostin myös itselleni tyylikkäät jumppahousut tammialennusmyynnistä -40%.

HEIKINPÄIVÄRUUSUT HEHKUIVAT

Niin ja hullaannuin ostoskierroksella. Goodmanin Finnlaysonin myymälä mainosti jo alennetuista tuotteista -70%. Ostin ylelliset satiinipussilakanat. Jussin tuliaisina oli minulle ikioma hulavanne. Olen tähän asti pyörittänyt vannetta vain kuntosalilla. Kadonneen vyötärön metsästykseen ei siis ole mitään estettä.

ma 27.1.2020

Olipa mukava tehdä aamulenkki, kun maa oli pitkästä aikaa valkoinen. Säätiedotuksen mukaan lumipeite on jo huomenna ohi.

HARVINAINEN NÄKY – LUNTA MAASSA

Olemme palanneet Heikinpäivien jälkeen ruotuun. Keittelin tänään kaalisopan ja iltapäivällä reippailemme kuntosalille.

to 30.1.2020

Tänään oli ilo käydä vaa’alla. Otin tavoitteeksi pudottaa viisi kiloa painoa. Kahden ensimmäisen viikon aikana sain jo lähes neljä kiloa pois, mutta kuurin jälkeen tuli kilo lisää. Jatkoin kaalikeiton ja porkkanoiden popsimista. Se kannatti, sillä nyt miinusta on neljä ja puoli kiloa. Ostin siitä ilosta vyön!

Olen kesyttänyt oman hulavanteeni. Se pyörii jo kauniisti ympärilläni. Mahdun pyörittämään sitä juuri ja juuri olohuoneessa. Televisio on edelleen ehjä. Odotan, että pääsen kesällä kuntoilemaan mökkipihalle.

LUMIKUVIA

Lenkkeilin tänään lähes valkoisessa maisemassa. Se ilo on kohta taas menetetty, sillä ilmassa oli sateentihkua. En muista näin merkillistä tammikuuta aikaisemmilta vuosilta. Jussi on kuntoillut mökillä. Uudisrakennuksemme lopputarkastus lähenee. Se on saanut mieheen kummasti vauhtia.

su 2.2.2020

Tapasin viikonloppuna kaikki viisi lastenlasta. Aloitin Samun ja Miskan luota. Söimme kinkku-ananaspizzaa. Jatkoin matkaa Espooseen Otson, Visan ja Ulpun luokse. Siellä söimme terveellisesti, mutta tänään herkuttelimme Hämeenlinnassa. Miika ja Jussi viettivät sateisen päivän mökkihommissa. Otso ja Visa halusivat miten ollakaan pizzalle.

HERKUTTELEVAT POJAT OTSO JA VISA

Molemmat halusivat oman ja lisäksi vielä ranskiksia. Otimme loput mukaan. Palat hupenivat elokuvia katsellessa. Minä olin sitkeästi salaattilinjalla, vaikka pizzan tuoksu houkuttelikin. Odottelemme edelleen talvea. Tulevalla viikolla on luvassa pakkasta. Jospa saisimme vähän luntakin. Maa on taas musta ja märkä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.