mukana galleria kookoksen näyttelyssä

19.02. – 08.03. 2020
Light is Back

Valo on palaamassa takaisin talven väistyessä ja kevään herätellessä luontoa ja ihmisiä. Otamme ilolla vastaan lisääntyvän valon ja uudistuminen avautuu myös Galleria Kookoksen Light is Back näyttelyssä. Yhteisnäyttelyn taiteilijat tuovat esille grafiikkaa ja maalauksia.

TOIN NÄYTTELYYN GRAFIIKAN VEDOKSIA

Vietimme avajaisia tiistaina 18.2.2020. Minä kävin kampaajalla ja matkasin IC-junalla Helsinkiin. Ystäväni Mari oli Galleria Kookoksessa Runeberginkatu 17 vastassa. Olin luvannut auttaa avajaistarjoilun järjestämisessä, mutta tullessani kaikki oli jo valmista.

SAIN YHTEISNÄYTTELYYN ESILLE 10 TEOSTA

Tasan kello 18 valoisa galleria täyttyi puheensorinasta. Vieraita oli juuri sopivasti. Sekä Anna että Miika poikkesivat katsomassa gallerian ja maman työt. Sain ilokseni myös vanhan työkaverin Eijan vieraaksi.

Kiitokseni Marille, kun kutsuit mukaan. On ilo olla mukana Helsingin taide-elämässä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.