taidehaasteita

ti 14.4.2020

NALLET KATSELEVAT RÄNTÄSADETTA

Pääsiäinen kahdelle on ohi. Viihdyimme ihan hyvin toistemme seurassa. Olemme viihtyneet jo yli 50 vuotta. Elämä näin eläkeläisenä ja varsinkin nyt koronaviruspandemian aikana on rauhoittunut kummasti. Kaupunkikotimme on viihtyisä ja vieressä on mitä kauneimmat lenkkeilymaastot. Vanajaveden rantareitti kutsuu sauvakävelemään. Lenkkeilemme yhdessä ja erikseen. Minun vauhtini on kovempi kuin Jussin, mutta urhoollisesti hän suoriutuu lenkille joka ikinen päivä. Minä kannustan.

MINUN PANOKSENI TAIDEHUUTOKAUPPAAN

RaamiDaameilla alkaa tänään taidehuutokauppa. Vein Anulle viisi työtäni. Kolme grafiikanvedosta ja kaksi tuoretta akvarellia. Nyt jännittää, onko niistä kukaan kiinnostunut.

UTELIAAT

Taiko yllätti eilen. Sain sähköpostiin viestin, että kissa-akvarellini Uteliaat on myyty. Taiteilija kiittää ja rientää pakkaamaan isokokoisen maalauksen. Onneksi Taiko maksaa postimaksut.

to 16.4.2020

Uudenmaan sulku purettiin eilen, mutta liikkumista suositellaan edelleen vältettäväksi. Juteltiin Annan kanssa puhelimessa. Mietittiin, josko vappuna voitaisiin tavata. Täällä on satanut räntää jo kaksi päivää. Minun piti mennä eilen aamupäivällä ripustamaan ympäristötaidetta läheiseen ystävyydenpuistoon. Sateen sattuessa vaihdoin ripustuspäivää. Näyttää edelleen huonolta. Ehkä huomenna?

ELINA VÄNTTISEN KORONAT OLIVAT AAMULLA LUMEN PEITOSSA

Taidehuutokaupasta kuuluu hyvää. Toinen akvarelleistani, se punapukuinen neito, on huudettu lähtöhinnasta 60 euroa jo 110 euroon. Olen ilahtunut.

pe 17.4.2020

Sadepäivien jälkeen paistoi aurinko. Patistin heti aamukahvin jälkeen Jussin apumieheksi ripustamaan grafiikkakollaasejani.

YMPÄRISTÖTAIDETTA PELTI KUKKII

Puuskainen tuuli oli viedä mennessään, kun kannoin painavat mdf-levyt läheiseen ystävyydenpuistoon. Hämeenlinnan Taiteilijaseuran puheenjohtaja Minttu tuli avuksi ripustukseen.

YMPÄRISTÖTAITEILIJA

Oli vaikea katsoa, koska teokset olivat suorassa, kun tuuli riepotteli niitä. Minä tein solmuja sillankaiteeseen. Jussi ja Minttu huutelivat ohjeita. Nyt toivomme kaikki, että tulevat päivät ovat poutaisia.

la 18.4.2020

Olen käynyt jo monta kertaa tarkistamassa, etteivät grafiikkakollaasini ole pudonneet ystävyydenpuiston ripustuksesta. Tallella ovat, vaikka heiluvatkin puuskaisessa tuulessa.

TANSSIINKUTSU ON T-K MUSTOSEN KÄSIALAA

Olin tänään konsulttina, kun graafikkoystävä Tiina-Katriina toi rautalankahahmonsa puistoon. Minun mielestäni ne ovat hurmaavia.

su 19.4.2020

Taidehaasteet ovat tuottaneet iloa. Anu RaamiDaameista raportoi, että molemmat kukkahattuneitoseni löysivät uuden kodin taidehuutokaupassa. Taiteilija kiittää. Eikä tässä kaikki. Anu jatkaa ja minä lupasin viedä uusia akvarelleja hänen galleriaansa. Pysykää kanavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.