hellepäiviä

ma 1.6.2020

TERASSIKAUDEN AVAJAISET MÖKILLÄ

Ei tämä varmaankaan ole totta. Helle on hellinyt meitä mökkiläisiä jo useita päiviä ja lisää lämmintä on luvassa.

KESÄVIERAITA MÖKILLÄ

Meillä oli pitkästä aikaa ystäviä kylässä mökillä. Terttu ja Immo kävivät iltapäiväkahvilla. Heidän matkaansa lähti kolme akvarelliani. Taiteilija kiittää taas kerran.

MISKA JA SAMU TAKKAHOMMISSA

Anna ja pojat olivat kesälomatunnelmissa viikonloppuna. Samu pääsi toiselle luokalle ja Miska aloittaa syksyllä eskarissa. Otso menee kolmannelle ja Visa ensimmiselle luokalle. Vain Ulpu on vielä kotona.

Olemme kääntymässä Hämeenlinnassa. Minulla on tänään ripustus Café Laurellilla. Sinne mahtuu tasan kuusi maalausta. Homma on helppo, sillä taulut ripustetaan niihin nauloihin, jotka seinille on joskus laitettu.

to 4.6.2020

Mökkiloma jatkuu hellesäässä. Kirvesmiehemme Pekka sai urakan eilen päätökseen. ”Ei enää ikinä hommia näin mäkisessä maastossa”, hän sanoi ja pyyhki hikeä otsaltaan.

SUSHIA KAHDELLE

Minulla oli sushikaipuu. Kauppamatkalla ilahduin, kun CityMarket myi tuoreita annospakkauksia. Katoin kahdelle. Maistuivat ihanille.

DOWN BY THE LAITURI

Illalla pakkasin eväskorin. Vietimme kesän ensimmäisen herkutteluhetken rantakeinulla. Sääennuste lupaa seuraavaksi pari sadepäivää. Sekään ei haittaa. Luonto kaipaa vettä.

pe 5.6.2020

Koko päivän satoi. Kuljin kaupungilla sateenvarjon alla. Kävin aamulla vedostamassa grafiikanpajalla lisää pitsihelmatyttösiä. Nautin, sillä akvarelliväri käyttäytyy pellille maalattaessa aivan eri tavalla kuin paperilla. Jatkan niiden työstöä maalaamalla.

Aamupäivällä meillä eivalituilla taiteilijoilla oli tapaaminen. Kyseessä oli Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kesänäyttelyn reputetut.

TAIDENÄYTTELY HEINÄKUUSSA SIBELIUKSENKATU 5 HÄMEENLINNA

Me olemme kuin impressionistit aikoinaan. Ripustamme vaihtoehtonäyttelyn. Olen innolla mukana enkä ollenkaan ole pahoillani, etten päässyt varsinaiseen näyttelyyn. Katsojat päättävät, mistä pitävät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.