elokuun hellepäiviä

ke 5.8.2020

VETTÄ JA PUHTAITA PYYKKEJÄ MÖKILLE

Koko viikoksi on luvassa hellelukemia. Meillä on mökillä vipinää. Miikan perhe tuli eilen ja odottelemme illalla Annaa ja poikia. Lettutaikina on muhimassa.

GALLERIA PAPERIHUONE SYYSHORTENSIJOIDEN TAKANA

Vietin alkuviikon kaupungissa. Oli mukava käydä pitkästä aikaa työhuoneella. Oli vähän paineita kehystää muutama uusi työ tulevaa Kangasalan näyttelyä varten. Lupasin päivystää lauantaina ihan siitä ilosta, että saat loputkin työt valmiiksi.

pe 7.8.2020

Kesä on palannut. Päivät ovat olleet mukavan lämpimiä, mutta pilvisiä. Se ei ole menoa haitannut.

LAURA JA ANNA REIPPAILEMASSA

Anna ja Laura kunnostautuivat kiertämällä reippaasti suolenkin. Heillä oli tuliaisina komeat sienipussit.

MARJASSA

Olemme kaikki käyneet lähimetsässä marjassa. Tänä vuonna löytyy isoja mustikoita.

MUSTIKKAVITAMIINEJA

Saimme illalla yllätysvieraan. Olemme käyttäneet sisävessaa varovaisesti, sillä putki ei ole kunnossa. Miika otti kännykällä selfiekepin avulla kuvan putken sisältä. Tukos oli näkyvissä.

YLLÄTYSVIERAS

Kaivurimestari Arto tuli paikalle ja nyt homma on korjattu. Henkäisin helpotuksesta. Kymmenen henkeä ja toimimaton wc kuulosti katastrofilta.

ma 10.8.2020

Kesävieraiden loma on loppusuoralla. Miikan perhe starttaa tänään Espooseen ja Annan joukkue huomenna Helsinkiin. Pikkuväki on pulannut järvessä. Olemme kaikki käyneet poimimassa mustikoita ja vadelmia. Sieniä on löytynyt mukavan paljon. Kesänloman suosikkiruokia ovat olleet tortillat, jauhelihakastike ja kalakeitto. Herkkukaapilla on riittänyt kävijöitä.

KEINULLA ILMAN KEINUA, SE ROMAHTI

Jussin ja minun loma jatkuu. Olemme nyt uuden puutarhasohvan onnellisia omistaja. Tämä kaunotar löytyi Jyskistä tarjoushintaan.

TAROTTULKITSIJA MAMA MADDALENA EI ENNUSTA TÄNÄ KESÄNÄ

Teimme graafikkosiskojen kanssa eilen yllätyspäätöksen. Meillä paperihuonelaisilla on varattu ja maksettu torikoju tänäkin kesänä Hämeen keskiaikafestivaalilla. Jännitimme koko alkukesän, toteutuuko tapahtuma. Kyllä, toteutuu, mutta me kolme Tiina-Katriina, Pirjo ja minä kuulumme kaikki riskiryhmään. Kuulostelimme eilen puhelimitse, olisiko joku pettynyt, jos jätämme tämän kesän osallistumisen väliin. Lopputulos oli, että olemme helpottuneita. Uusi yritys toivottavasti ensi kesänä.

ti 11.8.2020

Elokuun päivät ovat olleet todellista kesää.

ILTA-AURINKO VANAJALLA

Tänään tuntui haikealta, kun Anna purki leirin (hän ja pojat nukkuivat yön teltassa). Saatoimme lomalaiset Hämeenlinnaan. Kävimme sushilla ja taidenäyttelyssä.

SPREIJATTU POLIISIAUTO KIINNOSTI

Miskalla alkaa torstaina esikoulu ja Samu menee jo kakkosluokalle. Me heipatimme ja jäimme kaupunkiin yöksi. Pesukone pyörii ja minä jatkan aamulla hommia grafiikanpajalla. Sen jälkeen Jussin ja minun kesälomani saa jatkua mökillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.