uppomunia kelmussa

MUNAT VALMIUSASEMISSA

Huomasin eilisessä Hesarissa mielenkiintoisen mainoksen, jossa uppomunat oli kypsennetty kelmussa. Ohjeen mukaan kahvikupit vuorattiin kelmulla ja kuppeihin rikottiin kananmuna. Nyytit suljettiin ja kypsennettiin kiehuvaan veteen kastetussa siivilässä neljä minuuttia.

HEIKINPÄIVÄN AAMUPALA

Kokeilin, mutta totesin että munia oli vaikea irrottaa kelmusta. Ne hajosivat ennen aikojaan. Kokeilin uudelleen ja tipautin kelmun sisään tilkan oliiviöljyä. Nyt homma onnistui paremmin. Tarjosin uppomunat Heikin päivän kunniaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.