lumenvalkoista

pe 29.1.2021

VANAJAVESI ON JÄÄSSÄ

Nyt ei voi valittaa, etteikö lunta olisi. Ei onneksi ole ollut kovin liukastakaan. Pakkaslumi narskuu mukavasti kenkien alla. Lenkkeilemme Jussin kanssa päivittäin. Muut menot ovat vähissä.

ARVI KARISTONKADUN LUMIMAISEMA

Opiskelukuviot jatkuvat etänä. Olen tutustunut Zoomin lisäksi Teamsiin. Hyvin pelittävät.

CHICKEN TIKKA MASALA TAKE AWAY KAHDELLE

Jussi kaipasi vaihtelua kotiruokaan. Hain läheisestä nepalilaisesta Siddharthasta meille take away annoksen. Se oli niin suuri, että syötävää riitti mainiosti kahdelle.

su 31.1.2021

Hämeenlinna on todellakin lumenvalkoinen. Lumiaurat pörräävät lähikaduilla ja jalkakäytävillä. Minä kävin grafiikanpajalla viemässä suurikokoiset kapalevyt huomenna ripustettavaa näyttelyä varten. Työt ovat valmiit, mutta nimet puuttuvat.

Kirjoitin lehdistötiedotteen: Oletko koskaan halunnut vajota lattian alle tai sulautua tapettiin? Grafiikanpajalla on esillä sarja kollaaseja, joissa kuvankauniit neitoset katselevat arkoina maailmaa. Nuoruuden epävarmuus on kaikille tuttua. Temperamaalauksissa neidot ovat varttuneet ja löytäneet paikkansa elämässä. Innoitus tapettikollaaseihin virisi viereisen Askartelukaupan näytetapettirullien myötä. Esillä on myös kollaasikortteja. Kehystämällä niistä saa persoonallisia tauluja. Toivon, että katsojilla on yhtä riemastuttavia hetkiä kuin minulla töitä sommitellessani.

ti 2.2.2021

Eilinen ripustus sujui vauhdikkaasti, kiitokset siitä galleriatyöntekijämme Petrille. Homma toimi, kun minulla oli selkeä suunnitelma ja Petrillä jo vankka kokemus ripustustekniikasta.

TÄSSÄ HE OVAT – TAPETTIRUUSUSEINÄ GRAFIIKANPAJALLA

Odottelemme tänään iltapäivällä galleriataiteilija Valentina Näsiä. Toivottavasti hänenkin ripustuksensa on helppo, sillä vietämme avajaisia illalla kello 18. Hämeen Sanomat noteerasi näyttelymme. Kaupunkiuutisten Riikka Helenius on tulossa tekemään juttua vähän ennen avajaisia. Olemme iloisia, että saamme julkisuutta.

la 6.2.2021

Avajaiset menivät taas kerran hyvin. Vieraita oli sopivasti. Emme rikkoneet kokoontumisrajoituksia. Nyt minulla on meneillään opiskeluviikonloppu. Aloitimme eilen illalla zoomin välityksellä ja Taija Tuomisen johdolla proosan merkeissä. Olen edelleen häikäistynyt, miten loistavia opettajia meillä täällä Hämeessä on.

Päivitin viikonlopun tunnelmat otsikolla Proosaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.