wokkivihanneksia thaitapaan

TUOREPASTAA JA THAIWOKKIA

Kaupoista löytyy nykyään kiinnostavia tuoreita valmispakkauksia. Keittojuureksia, Aasiawok, Thaiwok. Ostin thaiwokkiainekset ja kuullotin ne pannulla. Lisäsin pakasteesta pussillisen suppilovahveroita ja tilkan kookoskermaa. Maustoin yrttisuolalla, soijakastikkeella, raastetulla luomusitruunalla ja tulisella chili-valkosipulikastikkeella. Maku oli erinomainen. Tarjosin vihreän tuorepastan kera. Suosittelen.

BROILERIWOKKIA THAIMAUSTEIN

Seuraavaksi silmiin sattui broilerisuikaleita, jotka oli maustettu sitruunaruoholla ja basilikalla. Paistoin ne pannulla tomaatinlohkojen kera. Keittelin riisiä kaveriksi. Mausteet olivat kohdallaan. En lisännyt muuta kuin riisin keitinveteen vähän suolaa. Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.