kuhaa ja valkoviinikastiketta

KUHAFILEET PANNULLA, VIERELLÄ UUNIVUOKA MAKEITA SIPULEITA JA VALKOVIINIKASTIKE

Hätilän K-Supermarket tarjosi tuoretta kuhaa 9:90 euroa kilo. Tarjousta ei voinut ohittaa. Kauppias fileerasi kalan samaan hintaan. Keittelin perkeistä liemen. Tein valkokastikkeen, johon käytin keitinlientä, kuohukermaa ja valkoviiniä sekä tuoretta tilliä.

HERKKULOUNAS ON KATETTU

Katselin televisiosta Jamie Oliveria, joka paahtoi sipuleita kuorineen uunissa. Laitoin vuokaan myös porkkananpätkiä ja kirsikkatomaatteja. Kasviksista tuli ihanan makeita. Paistoin kalat voi-öljyseoksessa pannulla. Tarjosin kuoriperunoiden ja herkkukastikkeen kera. Valkoviiniä jäi vielä tilkka laseihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.