french toast

PAISTETTU KANANMUNAPAAHTOLEIPÄ

Olemme matkoilla nauttineet lukuisia buffet aamiaisia. Aasiassa munia tarjotaan useissa muodoissa. French toast tarkoittaa kananmunassa kastettua paahtoleipää, joka on paistettu pannulla. Päätin kokeilla kotioloissa. Rikoin kaksi kananmunaa ja vatkasin ne kevyesti. Lisäsin tilkan maitoa ja maustoin sitruunapippurilla ja suolalla. Lisäsin vielä vähän vahvaa juustoraastetta ja kirsikkatomaatteja.

Laitoin seoksen kuumalle pannulle, jossa oli voi-öljyseosta. Sitten paahtoleivän viipale päälle. Käänsin koko komeuden, kun alapuoli oli ruskistunut. Nostin leivän pois ja leikkasin sen kulmittain kahdeksi viipaleeksi. Tarjosin aamiaisella kuuman kahvin kaverina. Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.