taidetauko

KEVÄÄN RUNSAUTTA

Kesä 2021 näyttää taiderintamalla hiljaiselta. Maalasin viime kesänä kiihkeästi akvarelleja mökillä. Nyt, kun olen Jussin omaishoitaja, tarmoni suuntautuu arjen pyöritykseen. Olemme mökillä ilman autoa, joten ruokahuolto pitää suunnitella tarkkaan. Toin jo vapun jälkeen survival pakkauksen kuivamuonaa. Siihen ei ole tarvinnut vielä turvautua. Parolan K-Supermarketin kauppias tuo tilauksen mukaan ruokatarvikkeita kotipihaan asti.

Kaikki on muuten hyvin, paitsi että olutta ei voi tilata. Pahus soikoon. Mökillä ei myöskään ole pesukonetta. Niinpä pyykkään lähes päivittäin käsin märkiä lakanoita. Onneksi raikas suvituuli kuivattaa ne hetkessä.

RUUSUNPUNA

Jaksan edelleen hämmätellä, miten hyvin taideverkkokauppa Taiko toimii. Olen myynyt niitä viime kesän akvarellineitosia useammankin. Paketoin kaupungissa käydessämme (kesävieraiden kyydissä) yhden hehkeimmistä. Kun omaishoitajan seuraava lomaviikko toteutuu, jatkan maalaamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.