vuosi vaihtui

la 1.1.2022

KUOHUVIINIMALJAT VISARANNASSA

Kutsuin ystävät kylään, sillä halusin jatkaa perinteitä. Tapasimme porukalla Visarannassa kuohuviinimaljojen merkeissä. Jussi tarkeni olla seurassamme hetken. Hän paleli, vaikka puin ylle talvivaatteet. Ei ihme, sillä mies ei ole ollut kolmeen kuukauteen ulkoilmassa.

FONDUEILLALLINEN ON KATETTU

Vietimme aattoillan fonduepatojen äärellä. Kaizu toi tuttuun tapaan lihat ja minä hoidin tom yam liemen ja kasvikset. Muutaman tunnin yöunen jälkeen jatkoimme uuden vuoden juhlintaa brunssilla.

BRUNSSI

Vieraat malttoivat lähteä iltapäivällä keittolounaan jälkeen. Nyt odottelen seuraavia vieraita. Jaana-sisko ja Raimo tulevat pitkästä aikaa käymään Elmo-koiran kanssa. Voi olla, että huomenna koiria on kaksi!

su 2.1.2022

Jaana ja Raimo tulivat eilen tuliaisten kera. He kävivät tervehtimässä Jussia ja majoittuivat sen jälkeen meille.

KUOHUVIINIMALJAT

Joimme kuohut ja minä paistoin blinit. Ilta kului rattoisasti runsaan punaviinin kera. Olimme kuitenkin aamuvarhaisella hereillä, sillä Jaanaa ja Raimoa poltteli matka Poriin hakemaan havannankoira Fideliä. He palasivat iltapäivällä sopivasti lounasaikaan.

SISKON PERHE

Fidel oli hellyttävän pieni lelukoira. Elmo ei ollut tulokasta näkevinäänkään.

FIDEL HAVANNANKOIRA

Herkuttelimme Puumalan lohella ja korvasienikastikkeella. Vieraat lähtivät pitkälle kotimatkalle Anttolaan. Minä päätin, että reippailen vasta huomenna Visarantaan. Juhlapyhät ovat mukavia ja raskaita.

There is one comment

  1. Terttu &Immo

    Kiitos Leena💖 Kyllä olikin kiva aloittaa uusi vuosi Hämeenlinnassa! Hyvät oli eväät ja hyvät oli ystävät. Leppeä keli mahdollisti pienen rantalenkin ja ilotulituksia paukkui jonkun verran pimeälle taivaalle. Hauska oli nähdä Jussia ja uusi ”tupansa” näytti viihtyisältä, hyvä että pääsee nyt ihmisten pariin ja vieraitakin käy virkistämässä.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.