juhlahetkiä

pe 8.4.2022

HUHTIKUINEN LUMIPYRY

Otsikkokuva on alkuviikon lumipyryn jäljiltä. Tänään satoi silkkaa vettä. Olin märkä jo ennen uima-altaaseen menoa. En osannut varautua sateenvarjolla.

VOIKO SURKEAMPAA LENKKIKELIÄ OLLA

Yllätin itseni aamun vesijumpan jälkeen siivoamalla. Teen sitä nykyään harvoin, kun asun yksin. Odottelen harvinaisia vieraita. Lauran äiti Leila ja miehensä Reijo ovat tulossa käymään. Tarjoan lämpimäisiä ja sen jälkeen lähdemme katsomaan Jussia. Pääsen heidän kyydissään Kauklahteen.

Kysyin, mahdummeko kaikki yöpymään, sillä juhlat ovat lauantaina. Saan nukkua olohuoneen sohvalla. Se sopii mainiosti. Vaikka talo on tilava, meitä yöpyjiä on kahdeksan. Minun luonani Hämeenlinnassa se ei onnistu, mutta kesäisin mökillä kyllä.

ma 11.4.2022

Juhlat on juhlittu ja pääsiäisviikko alkamassa. Viikonloppuna satoi välillä vaakasuoraan vettä ja räntää, välillä aurinko pilkisteli. Tuuli oli hyytävän kylmä. Kevät antaa odottaa itseään.

REIJO JA LEILA ENSIVIERAILULLA VISARANNASSA

Kävimme Lavian vieraiden kanssa Visarannassa. Jussi ei tunnistanut Reijoa maskin takaa. Ilahtui Leilan tuomasta toskakakusta ja söi hyvällä halulla kolme palaa kerralla.

KAUKLAHDEN HUHTIKUUTA

Kauklahdessa kevät ei ollut yhtään sen pidemmällä kuin Hämeessäkään.

ANNA-TÄTI, LEENA-MUMMI JA PRINSESSA ULPU

Ulpu otti juhlista kaiken irti. Hän hyöri prinsessana ja vaihtoi mekkoja useamman kerran juhlien aikana. Isoveljet ja serkut viihtyivät pelikoneiden äärelä.

ULPU 4v
SYNTYMÄPÄIVÄKAKKU

Oli mukava käydä pitkän tauon jälkeen myös Annan luona. Pipa-kissa tuli heti tekemään tuttavuutta. Anna lupasi tuoda kissan kesäksi minun seurakseni mökille. Hmm, kyllä se sopii, mutta entä jos Pipa karkaa pihalle?

ANNA VIRKKASI JUSSILLE MUSTEKALAN

Anna ja pojat toivat minut sunnuntaina Hämeenlinnaan. Kävimme susheilla ja poikien toivomuksesta Aulangon kylpylässä. Olin illalla täysin voipunut juhlaviikonlopusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.