keskiajassa elokuussa 2022

la 20.8.2022

MAMA MADDALENA ON VALMIINA ANTAMAAN HYVIÄ TAROTTULKINTOJA

Hämeen keskiaikafestivaali käynnistyi eilen paahtavassa helteessä. Saimme iltapäivällä pienen sateenkuuron, mutta se ei menoa haitannut. Levitimme Polttavan nokkosen kujalla sijaitsevan torikojumme päälle muovin ja otimme sen melkein saman tien pois. Lauantaille on luvassa tukahduttavaa hellettä, mutta sunnuntaina sataa. Olemme varautuneet siihen suurilla pressuilla.

Perjantaina väkeä oli liikkeellä runsain joukoin. Oli hauska katsella eriskummallisia asuja. Oli keskiaikaa, mutta myös paljon fantasiaa ja hauskoja korvia ja sarvia.

TEHOJOUKKUEEMME EMILI, MAMA JA TIINA-KATRIINA

Mama Maddalenalla oli hauska päivä. Annoin toistakymmentä hyvää tarottulkintaa huumorin pilke silmäkulmassa. Kiertelimme Tiina-Katriinan kanssa tauolla katselemassa viikinkikylää, joka tänä vuonna on keskellä markkina-aluetta. Kävimme myös tavernassa nauttimassa erinomaista hapankaalia ja muovimukilliset viiniä. Odotan, että tänään lauantaina meno on eilistäkin vauhdikkaampaa.

PIKKUPOJAT KOKEILIVAT PUULAATAN KAIVERRUSTA

Näin oli. En ole koskaan ennen nähnyt niin uskomattoman vilkasta markkinapäivää. Tulkitsin kortteja tauotta lähes kuusi tuntia. Annoin perjantaina 12 hyvää ennustustusta ja lauantaina 42! Se taisi olla ennätys.

TAROTPÖYDÄSSÄ RIIKKA HELENIUKSEN KANSSA

Koska sunnuntaiksi on luvassa sadekuuroja, kaikki ryntäsivät paikalle aurinkoisen lauantaipäivän kunniaksi. Minulla oli varattu neljäs koronarokotusaika vähän ennen iltakuutta. Olin hetken epätoinen, kun yritin sukkuloida ruuhkan läpi ulos markkinapaikalta. Sain melkein juosta ehtiäkseni ajoissa terveysasemalle. Ehdin, nyt kuvittelen olevani ainakin hetken turvassa.

su 22.8.2022

Kuvittelin, että sunnuntai on sateentihkuinen ja kävijöitä on vähän. Toisin kävi. Taivas oli mukavasti pilvessä, mutta sateita ei kuulunut. Sen sijaan puuskainen tuuli pyöritti kortteja. Sain kerätä niitä muutaman kerran ruohikolta asti.

TORIKOJUMME OLI KODIKAS
MAMA, PIRJO JA TIINA-KATRIINA KESKIAIKAHENGESSÄ

Saimme Pirjon joukkueemme vahvistukseksi. Annoin hyviä tarottulkintoja lähes yhtä paljon kuin lauantaina. Taisin tehdä oman ennätyksen, sillä kolmen päivän saldo oli 92 tulkintaa. Kävijät olivat tyytyväisiä saadessaan markkinaelämyksen. Moni sanoi, että ennustus osui kohdalle. Kortit tietävät.

Jatkan ensi perjantaina Paperihuoneella taiteiden yössä tarotin parissa. Olen huomannut, että opin itsekin yhä lisää symbolien merkityksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.