vuosi 2023 alkoi vesikelissä

su 1.1.2023

TERVETULOKATTAUS

Katukäytävät olivat järkyttävän liukkaat, kun kävelin uuden vuoden aattona Visarantaan.

MATKALLA VISARANTAAN

Olimme sopivasti samaan aikaan paikalla Liin ja Kaizun kanssa. Terttu ja Immo joutuivat perumaan tulonsa sairastapauksen vuoksi.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2023

KUOHUVAT MALJAT

Kohotimme maljat Jussin huoneessa. Hän on ollut koko joulunajan tavattoman väsynyt. Ei montaa sanaa sanonut, mutta joi urhoollisesti energiajuomaa ja kuohuviiniä.

FONDUEPADAT PORISEVAT

Vietimme aattoillan minun luonani. Olin suunnitellut retkeä linnanpuistoon, jossa oli luvassa valoshow. Kukaan ei kuitenkaan ollut innostunut liukastelusta vesisateessa. Totesimme, että sohvalla oli mukava istua ja katsella ilotulitusta Myllymäen suunnalta.

KYNTTILÄILLALLINEN

Illallinen oli taas kerran perinteinen ja maittava. Fonduepadat porisivat niin kuin useana uutena vuotena aikaisemminkin. Viihdytin vieraita näyttämällä kotivideoita, joissa me kaikki olimme 30 vuotta nuorempia. Jussi oli iloinen itsensä ja availi jatkuvasti kuohuviinipulloja.

ma 2.1.2023

Uuden vuoden juhlat on taputeltu. Aamu valkeni kirkkaana lupaillen entistä liukkaampaa keliä.

SAMPPANJABRUNSSI

Katoin brunssin ja tarjosin lasilliset samppanjaa uuden vuoden kunniaksi. Katselimme tasavallan presidentin puheen ja uskaltauduimme sen jälkeen ulos. Piikit narskuivat jäisillä katukäytävillä. Katsastimme kirjaston näyttelyni, jossa neitoset olivat pysyneet kiltisti seinällä. Olin saanut yllättävän paljon myönteisiä kommentteja vieraskirjaan. Taiteilija kiittää. Näyttely on avoinna loppiaiseen asti.

Tarjosin lounaaksi linssikeittoa ja saattelin sen jälkeen Liin ja Kaizun matkaan, sillä he halusivat ajaa valoisan aikana kotiin.

AURINKOINEN TERVEHDYS ESPOOSTA

Anna ja pojat ottivat uuden vuoden vastaan Espoossa. Sain ilokseni hauskan kuvan joukkueesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.