gaspacho

KYLMÄN VIHANNESKEITON VÄRIKKÄÄT AINEKSET

En ole koskaan ymmärtänyt, että kylmä vihanneskeitto voi maistua hyvältä. Ehkä hellepäivänä? Nyt kun olen ihastunut helppokäyttöiseen blenderiin, päätin kokeilla. Kimmokkeena oli elokuva Naisia hermoromahduksen partaalla, jossa päähenkilö sekoitti gaspachoon unilääkettä kohtalokkain seurauksen. Minä en ajatellut käyttää muuta kuin sallittuja lisäaineita eli superfoodeja.

MAKU OLI PAREMPI KUIN ULKONÄKÖ

Keiton pääraaka-aineet ovat tomaatti, kurkku, paprika ja sipuli. Paahdoin paprikat, sillä en pidä niistä raakoina. Pilkoin ainekset blenderiin ja soseutin. Maustoin varovasti chilillä ja lisäsin puristettua limeä. Vaikka ei helle ollutkaan, se maistui erinomaisen hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.