paluu arkeen

to 2.3.2023

MUISTO VAIN

Lomamatkasta jäi hyvät muistot ja paljon valokuvia. En tiedä, mitä aarteita nuorison kännyköistä vielä löytyykään. Säät suosivat. Mustat pilvet kerääntyivät iltapäivisin Costa Adejen kukkuloiden taakse, mutta kertaakaan ei satanut. Hotelli Parque del Sol oli kodikas ja trooppisten kasvien ympäröimä uima-allas ylellisen lämmin. Kävelykatu seuraili rantaviivaa ja sen varrella oli mukavia ravintoloita joka makuun. Suosittelen.

Olin vielä eilen täysin toistaitoinen, sillä runsaan kuuden tunnin yölento verotti voimia. Onneksi eläkeläinen saa toipua rauhassa. Nukuin hulppean yhdentoista tunnin yöunet. Lähdin aamuvarhaisella lenikille, sillä kaipasin tuuletusta. Sain kävellä taas kerran vatsanahka piukalla, sillä sivukadut olivat vielä jäisiä ja liukkaita. Kaupungin keskusta on mukavan sula.

MAUKAS JA TÄYTTÄVÄ LOUNAS

Olen palannut ruotuun. Terveysviikot ennen lomaa tekivät hyvää. Söin ja join matkalla huolettomasti, mutta nyt jatkan valmentajien myötävaikutuksella painonpudotusta ja yleistä hyvinvointia.

pe 3.3.2023

Aamun vesijuokun jälkeen testasin uusia täsmätuotteita. Hyvinvointivalmentajat suosittelivat videoluennolla vakuuttavasti tasokkaita öljyjä ja vitamiineja. Jopa niin vakuuttavasti, että päätin kokeilla.

TERVEYSTUOTTEITA KAHDEKSI KUUKAUDEKSI, EKSTRANA MATKAPULLOT

Balance oilissa on omega kolmosta ja Xtendissä kaikki tarvittavat vitamiinit. Ties miten valaistunut minusta tuleekaan:)

la 4.3.2023

Onni unta vain on, nyt sen tiedämme Marja-Leena”. Näin Umberto Marcato lauloi aamulla radiossa.

Minun onneni on tässä ja nyt, sillä hyvinvointivalmennuksen myötä olen ymmärtänyt, että saan olla kiitollinen nykytilanteesta. Olisinpa osallistunut kurssille vuosi sitten, jolloin pyörin sängyssä epätoivoisena, miten selviän yksin arjen pyörityksestä.

Olen oppinut, että on asioita, joille en voi mitään. Ne pitää vain hyväksyä. Jussin hoivakodista tuli ilmoitus, että omistaja vaihtuu. Visaranta on nyt osa MediVida Hoivaa. Sydän hypähti kurkkuun, mitä tapahtuu. Rauhoituin, kun luin, että toiminta jatkuu ennallaan.

VOIMAHYMY

Olen oppinut, että kiitollisuus antaa hyvän mielen ja on lupa olla itselleen armollinen. Valmentaja listasi videoluennossa hemmottelukohteita hyvinvoinnille. Huomasin, että olen spontaanisti käynyt ystävien kanssa kylpylässä ja lomamatkoilla sekä virkistävillä lounailla ja viinilasillisilla. Olen käynyt hieronnassa sekä kasvo- ja jalkahoidossa. Taiteen tekeminen ja kirjoittaminen ovat edelleen tärkeitä ja lähellä sydäntä.

En ole unohtanut Jussia, vaan käyn kaksi-kolme kertaa viikossa häntä katsomassa. Vien herkkuja ja lämmitän kylmiä käsiä. Kerron kuulumisia ja soitamme yhdessä läheisille.

Olen toteuttamassa pitkäaikaista haavetta pääsiäisen aikoihin. Kiitos siitä sisarelle, joka yllytti. Hehkutan täysillä sitten, kun uskon, että unelmasta tulee totta:)

TALVINEN LAHDENSIVUNTIE

Keväästä ei ollut merkkiäkään, kun kävelin lähes kahden viikon tauon jälkeen Visamäkeen. Lunta oli enemmän kuin ennen lomamatkaa.

Jussi istui pyörätuolissa vinossa asennossa. Omahoitaja Johanna kertoi, että mies voi hyvin ja ruoka on maistunut. Tarjosin luomuvoilla höystetyn kananmunan ja tuoreita luumuja sekä mokan makuista Nutridrinkiä. Soitimme lapsille ja veli Eskolle. Jussi kehui syöneensä mansikoita, jotka olivat vähän happamia. Lupasin tuoda seuraavalla kerralla makeampia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.