akvarelli – iloa väreistä

TANSSI – akvarelli ja tussi

Iloa väreistä oli ihka ensimmäinen akvarellikurssi, johon osallistuin työelämän jälkeen.  Metta Savolainen jaksoi kannustaa oppimaan ja kokeilemaan uutta.  Suosikkiopettajia hänen lisäkseen ovat olleet Marjukka Paunila ja Mika Törönen.

VALONPISAROITA – akvarelli

Opin, että akvarellitaide on välineurheilua parhaimmillaan.  Mitä kalliimpia paperi, siveltimet ja taiteilijavärit ovat, sitä parempi lopputulos.  Toki omalla kädenjäljellä ja rentoudella antaa vedelle ja värille oma elämä on suuri merkitys.

KURJENMIEKAT – akvarelli

LUMPEET – akvarelli

Kurjenmiekat ja lumpeenkukat maalasin viime kesänä mökillä.  Meillä oli koulutehtävien aiheina luonto.  Mikäpä sen mukavampaa, kuin istua rannalla akvarellilehtiön, värien ja siveltimien kera.

Tulppaanin maalasin Marjukka Paunilan akvarellikurssilla Hämeenlinnassa kesäkuussa 2012.  Heinäkuussa osallistuin taiteilijasisko Marin kanssa Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen maalauskurssille, joka järjestetään joka kesä Harjavallassa.  Asuimme maatilamajoituksessa, maalasimme päivä- ja iltakaudet ja nautimme lämpimistä ilmoista pizzan ja punaviinin kera.

KISSIMIRRIT – akvarelli

Kissimirrit maalasin Harjavallassa, samoin rannikkomaiseman lukuisten Välimeren matkojen innoittamana.

USVAINEN RANTA – akvarelli

Syyskuussa 2012 osallistuimme Jussin kanssa ruskaleirille Enontekiön Hettaan.  Oli ilo maalata maastossa, vaikka tuuli tuiversi tunturissa.

PALLAS – akvarelli

TUNTURIKOIVU – akvarelli

Maalausviikon päätteeksi me kurssilaiset ripustimme parhaat työmme näytteille hotelli Hetan aulaan ja luontokeskus Skierriin.  Seuraavaksi minun ruskakuvani ovat esillä helmikuussa 2013  Vihdin pääkirjastossa Nummelassa.  Pidämme myös yhteisnäyttelyn AkvArt galleriassa Helsingin Humalistonkadulla heinäkuussa 2013.  Lämpimästi tervetuloa.
Leena, kerran akvarellisti aina akvarellisti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.