ruokamuistoja belgiasta

TOMAATTI JA KAKSI SITRUUNAA – akvarelli

äkkikuolema ja simpukkakasari

Yksi Jussin työryhmäkokouksista sattui Brysseliin.  Minä olin taas kerran mukana.  Kantapaikkamme oli hotellikadulla sijaitseva vanha tunnelmallinen olutbaari Morte subite.  Maistoin siellä ensimmäisen kerran äkkikuolema –pintahiivaolutta.  Totesin että ihan yksi kerta riitti, oli se sen verran kaamean makuista.

Simpukkakasarit ruokakadun ulkoilmaravintoloissa ovat sen sijaan jääneet makumuistohistoriaan.  Sinisimpukat tarjoiltiin isoissa silinterihatun  muotoisissa kulhoissa ranskanperunoiden ja Leffe-oluen kera.  Nyt minulle maistui olutkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.