ruokamuistoja englannista

ETELÄN HEDELMIÄ – akvarelli

supertehokas intialaisravintola

En todellakaan ole ihastunut pubiruokaan.  Niinpä Lontoossa käydessämme päädymme useimmiten johonkin etnopaikkaan.  Paras löytyi Kensingtonin suunnalta.  Yritämme aina katsastaa ravintoloita, joissa käy paikallista väkeä.  Tämä oli intialainen ja täpötäynnä kansaa.  Tarjoilijat kantoivat vikkelästi pitkiin pöytiin höyryäviä ruoka-annoksia.

Homma toimi loistavaksi.  Kaikki asiakkaat ohjattiin sisään.  Jos ruokasali oli täynnä, baarin puolella sopi odotella.  Tilaus otettiin heti, kun pääsimme pöytään.  Ruoka tuli vauhdikkaasti, samoin lasku.  Ja uudet asiakkaat odottelivat jo vuoroaan.

Olimme aivan häkeltyneitä tästä tehokkuudesta.  Sillä kaiken lisäksi ruoka oli erinomaisen hyvää, annokset suuria ja edullista.  Seuraavalla matkalla kävimme tarkistamassa, vieläkö ravintola oli voimissaan.  Ja miksi ei olisi ollut  Se oli laajentunut ja asiakkaita riitti edelleen jonoksi asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.