tänään oli erityisen hyvä taidepäivä

RUSKA-AKVARELLIT OLIVAT ESILLÄ NUMMELAN KIRJASTON NÄYTTELYSSÄ

Ystävämme Lii ja Kaizu viettivät kanssamme kylpyläviikonlopun Hämeenlinnassa.  Kaiken polskuttelun jälkeen sunnuntaiaamuna maistui kunnon brunssi.  Kuohuviinilasit kädessä katsastimme kotigallerian tarjontaa.  Vieraamme ovat lähdössä Taiwanille tervehtimään Janne-pojan ja tämän Ya-Wen tyttöystävän vanhempia ja sukulaisia.  Tuliaisiksi he halusivat viedä suomalaisia käsitöitä ja taidetta.  Minun ruskakuvani kelpasivat.   Pakkasin matkaan neljä akvarellia, jotka maalasin viime syksynä Enontekiön maastossa.  Mielestäni tämä on kulttuurivientiä parhaimmillaan.

SUNNUNTAIBRUNSSI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.