eksoottinen tervehdys bangkokista

KHAOSANILTA LÖYTYY ERIKOISTA SYÖTÄVÄÄ

Khaosanilta löytyi aivan uudenlainen ruokakärry.  Siihen oli koottu  turistien hämmästeltäviksi Thaimaan erikoisemmat ruoka-ainekset kuten heinäsirkat, toukat ja skorpionit.  Valokuvan ottaminen maksoi 10 bahtia.  Totesin, että ehkä uhraan 25 senttiä ja otan kuvan.

Olemme ehtineet maistella lomamatkallamme jo kaikki perusherkut.  Alkupalojen ykkönen on som tam eli tulinen papaijasalaatti.  Keitot ovat aina hyviä.  Minun suosikkini on edelleen tulinen katkarapukeitto tom yam koong.  Curryja on monen värisiä ja tulisuusaste vaihtelee.  Ehkäpä vihreä curry on niistä maukkain.  Tuore kala ja äyriäiset maistuvat parhaiten runsaan valkosipulin ja pippurin kera grillattuina.  Otso-poika maistelee paistettua riisiä ja paistettuja nuudeleita vaihtelevalla ruokahalulla.  Hänen suosikkejaan ovat pikkubanaanit.  Banaanipannukakut saivat arvosanan nam-nam.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.