unicef-mollilla on nyt murukuosi

KITTY JA MURREKUOSIT

Minulla ei ole ollenkaan käsityötaitoa.  Onneksi Anna-tyttärellä on.  Hänellä on hurmaava lastenvaatemallisto Muru luomulaatua.  Ystäväni Liisamaria puolestaan valmistaa eksoottisia mollia Unicef-myyntiin.  Kun nämä kaksi kohtasivat, syntyi jotain aivan uutta. 

Minä olen vienyt Liisamarialle muuton yhteydessä monta kassillista herkkukankaita.  On ylellistä, että ne pääsevät hyviin koteihin.  Suosittelen mollia kaikille ystäville.  Itse olen adoptoinut niitä neljä kappaletta ja lisääkin mahtuu.  Akvarellikuvassa on ensimmäiseni, Ebony.

KIRAHVIKUOSI

EBONY-molla – akvarelli

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.