silliä, uusia perunoita ja herkkusieniä

KESÄRUOKAA PARHAIMMILLAAN

Tästä ei kesäruoka parane.  Voisin elää koko mökkikauden uusilla perunoilla, kalalla ja tuoreilla vihanneksilla.  Ja oluella.  Kotimaiset varhaisperunat olivat tarjouksessa 1,20 kilo.  Ne maistuivat kesälle.  Sinappisilli, tuoreet voissa haudutetut sipulit, tilli ja kermaviilikastike täydensivät makunautinnon.  Kyllä kesä on se juttu.

 

UUSIA PERUNOITA JA TUOREHERKKUSIENIKASTIKETTA

Toinen maukas lisuke uusien perunoiden kera on tuoreherkkusienikastike.  Teen sen mahdollisimman helposti.  Paahdan paloiteltuja sieniä hetken kuumalla pannulla, lisään vähän voita ja runsaasti sipulia sekä kermaa.  Tällä kerralla käytin kookoskermaa, joka antaa lievän itämaisen vivahduksen.  Maustan makusuolalla ja pippurilla ja lisään tarjoiluvaiheessa runsaasti ruohosipulin- tai tuoreiden sipuleiden varsia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.